اجتماعی

کاهش سکته قلبی با مصرف این میوه

به گزارش خبرآنلاین، به طور معمول در سبدهای میوه‌ای که روی میزهای غذاخوری اکثر خانوادهها نگهداری می‌شوند، سیب یک پیش غذای عالی در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به سرعت میل درونی شما به غذا را کاهش دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، این میوه سرشار از فیبر و آب است و به طور قابل توجهی به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. فیبر محلول یا پکتین و اسید مالیک موجود در سیب هضم راحت‌تری را تضمین می‌کند و از یبوست پیشگیری می‌کند. همچنین وجود پلی فنولها در سیب باعث درمان دیابت می‌شود و از آسیب بافتی به سلولهای بتا در پانکراس جلوگیری می‌کند. سلولهای بتا در بدن انسان اغلب به دلیل دیابت آسیب می‌بینند و هیچ درمانی بهتر از مصرف منظم سیب برای رفع این نگرانی وجود ندارد.

۲۳۳۲۳۳

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا