اجتماعی

کمبود ویتامین D را با این مواد غذایی جبران کنید

به گزارش خبرآنلاین، شما می‌توانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود:

۱) ماهی

ماهی‌های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا ۱۲.۰۶ میکروگرم از آن را تأمین می‌کند.

۲) قارچ

یک فنجان قارچ پخته‌شده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند.

۳) تخم مرغ

تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.

۴) شیر بادام

یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین می‌کند. هم‌چنین شیربادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.

۵)جگر گاو

جگر گاو منبع اصلی ویتامین B۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین می‌کند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.

بیشتر بخوانید:

۵ علامتی که نشان می‌دهد کمبود ویتامین D دارید

۵ ویتامین و مکمل برای تسکین سردردهای میگرنی

منابع: hsph.harvard ، verywellhealth

۴۷۲۳۲

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا